За Нас

Мона Органик е специјализирана продавница за природна рачно изработена козметика за лице и тело.

Мона Органик ги негува следните вредности:

- Рачна изработка

- Премиум квалитет

- Елегантно пакување

- Навремена достава до назначената адреса со персонализирани пораки