Информации за испорака

УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА

Производите и нивните цени ќе бидат истакнати на оваа интернет страницата. Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.

Испораката на сите производи на територија на град Скопје е бесплатна доколку вкупната вредност во кошничката надминува 2.000 денари. Доколку вредноста на производите во кошничката изнесува под 2.000 денари, се пресметува фиксен трошок од 150 денари. Испораката на производите се врши во работни денови, со исклучок на посебен договор со странката. Нарачките се прават: за колачи 1 работен ден однапред, за торти 2 работни дена однапред, за подароци 3 работни дена однапред.

ПОЛИТИКА ЗА РЕКЛАМАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

Во случај на рекламација на производ, производот мора да биде целосен, не оштетен и во оргинално пакување.  Трошоците при враќањето на производот се на товар на купувачот. Рекламација на производот во рок од 24 часови од превземањето на производот.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да нѐ контактирате телефонски или да поставите прашање на следната адреса info@monaorganic.com.